NYHEDER


Hver måned opdaterer vi vores Online Akademi med nye spændende videoer omkring Digital Transformation. Vi laver interviews med forskere, kundecases og videoer m.m., for at holde dig opdateret på hvad der sker.

Du kan helt gratis se denne måneds nye interview samt en teaser video på et webinar ved at scrolle længere ned på siden.

Ønsker du adgang til alt nedenstående indhold kan du tegne et abonnent her, eller købe indholdet på Marketplace.

Dataanalyser og dataanvendelse

Lars Kirdan, Nordic Director of Business Development i SAS Institute


Lars Kidan, Nordic Director of Business Development ved SAS Institute, sætter i dette interview fokus på at organisationer og virksomheder bruger deres data alt for lidt. Han understreger at langt de fleste har data nok og at udgangspunktet, for dem som gerne vil i gang med at anvende data, bør være forretningsmæssige overvejelser om hvad det er man ønsker at opnå mere viden om. For at udvinde den nye viden og transportere den til dem som skal anvende den har man behov for data-scientists. Lars Kirdan giver derfor sine bud på hvilke forskellige kompetencer der er nødvendige i en data-scientist-afdeling, men også hvad man kan gøre hvis man ikke har mulighed for at rekruttere de eftertragtede talenter på området. Afslutningsvist opfordrer han til at komme i gang med at øve sig.

IT-funktionens rolle i Digital Transformation
– hvad kræver det af IT?

Webinar med Pernille Kræmmergaard


Hvis IT-funktionen skal kunne bidrage til organisationens digitale omstilling, er den tid hvor IT-funktionen kunne nøjes med at levere sikker og stabil IT-drift for længst forbi. Hvad er det mere den skal kunne?
Ifølge Pernille Kræmmergaard må IT-funktionen i dag, også forventes at kunne orkestrere den teknologiske stack med en mangfoldighed af integrationer og kunne bidrage konstruktivt til udvikling af såvel faglighed, forretningsmodeller og strategier. Disse ting samt mange andre giver Pernille sit bud på i dette webinar.

Du finder til venstre en gratis teaservideo på webinaret.

Ønsker du at købe adgang til den fulde video kan du købe abonnement her.
Er du PREMIUM abonnent finder du den fulde video her.
Er du CORPORATE abonnent finder du den fulde video her.

Generation 5 af digital modenhed og IT-mindset

Åbent webinar med Pernille kræmmergaard
18/03/19


Den 18 Marts kl. 15.00-16.00, vil Pernille Kræmmergaard præsentere hendes Generation 5 af Digital modenhed og IT-mindset. Vi oplevede stor interesse ved vores forrige afholdte webinar og har derfor valgt, at gøre dette webinar åben for alle.

Du kan helt gratis tilmelde dig webinaret nedenfor.