NYT INDHOLD I JANUAR
LEDERUNIVERSET bliver opdateret med nyt indhold hver måned

Du finder videoerne nederst på denne sideHer i januar måned kan vi præsentere 3 nye videoer:

Den første video er gratis og er en kundecase med Holstebro Kommune, hvor udviklingskonsulent Vibeke Juul Dalengaard fortæller om, hvordan LEDERUNIVERSETS indhold kan bruges som en del af en CORPORATE løsning til et kompetenceudviklingsforløb.

Videoen har titlen ”Kundecase: Holstebro Kommune” og du finder enten videoen her eller nederst på denne side.

I månedens anden nye video præsenterer Anja Reinwald, Seniorforsker hos Digitaliseringsinstituttet, nye forskningsresultater der viser, hvordan man kan understøtte innovation i ens organisation. Resultaterne kommer fra en undersøgelse af, hvad der fordrer innovation ved såkaldte ”Hackathons”.

Videoen har titlen ”Hvad kan vi lære af ”Hackathons”?” og du finder videoen under evnen ”Ambidekstral” i LEDERUNIVERSET eller nederst på denne side. Er du ikke abonnent, kan du købe adgang her.

Den tredje video er et interview med Peter Axel Nielsen, Professor hos Aalborg Universitet, omkring IT-gevinstrealisering. Omdrejningspunktet er bl.a. de forskellige typer af værdi, der er relateret til investeringer i IT og digitale teknologier – ud over effektivisering. Peter kommer også ind på, hvilke aktiviteter og forandringer det kræver at realisere gevinsterne.

Videoen har titlen ”IT-gevinstrealisering?” og du finder videoen under ”IT-mindset” i LEDERUNIVERSET eller nederst på denne side. Er du ikke abonnent, kan du købe adgang her.

MÅNEDENS NYHEDER

NYHEDSARKIV