NYHEDER


Hver måned opdaterer vi vores Online Akademi med nye videoer omkring Digital Transformation. Vi laver interviews med forskere, kundecases, videoer, webinar og m.m., for at holde dig opdateret på hvad der sker. Du kan helt gratis se denne måneds nye indhold ved at scrolle længer ned på siden.Kunstig intelligens - anvendelse, udbredelse og ledelsesmæssige overvejelser

Thomas M. Schultz, Direktør for Økonomi ved Enversion


På webinaret debattere Pernille Kræmmergaard og Thomas M. Schultz, direktør for Økonomi hos Enversion, anvendelsen af kunstig intelligens og dets ledermæssige overvejelser. Thomas og Enversion har mangeårig erfaring med udvikling og implementering af AI-løsninger i danske organisationer.

Etik og data

Ejvind Jørgensen, Strategi- og Økonomidirektør i cBrain


Ejvind Jørgensen, Strategi- og Økonomidirektør i cBrain, udtaler sig i dette interview om hvorfor debatten om etik og data er så vigtig. Han forklarer at både offentlige og private organisationer bør diskutere de etiske dilemmaer forbundet med øget dataanvendelse, herunder hvilken type organisation de vil være og dermed tage et medansvar for hvilket samfund de er med til at skabe. Afslutningsvist giver Ejvind Jørgensen gode råd til hvordan man selv kan komme i gang.

Læringspakke til medarbejdere: Digital Transformation - Hvad og hvorfor?

Anja Reinwald, Seniorforsker ved Digitaliseringsinstituttet


Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at udvikle læringspakker til vores Online Akademi til både ledere og medarbejdere. Du kan nu se første version på en læringspakke rettet mod medarbejdere, præsenteret af Anja Reinwald, Seniorforsker ved Digitaliseringsinstituttet. Anja Reinwald sætter i denne video fokus på Digital Transformation, og hvorfor man skal interessere sig for det. Både i forhold til det til tider omfattende fokus på selve teknologien og de forandringer i omgivelserne, som er de reelle årsager til at organisationer – og også medarbejdere – bør interessere sig for Digital Transformation.