ABONNEMENTER


Udover Læringspakker og enkeltkøb kan du også tegne abonnement på Digitaliseringsinstituttets Online Akademi. Abonnementet giver dig adgang til forskningsbaseret viden og ledelsesmæssig praksis indenfor Digital Transformation. Abonnement er for dig, der ønsker at ha ubegrænset adgang til alle videoer og andet materiale. Her har du mulighed for at se videoerne så ofte du har lyst. Abonnementet fornyes automatisk hver måned, men er uden binding. Med et abonnement får du samtidig rabat på alle Læringspakker.


"Vi er stolte af at være teoretisk forankret og af at bringe de nyeste internationale teorier og ledelsespraksis i spil"

PREMIUM

DKK
299,00
ekskl. moms
373,75 inkl. moms per måned
Videoer med refleksionsspørgsmålInterviews med internationale forskere og danske ledereIndividuel adgang til selvevalueringstests: Modenhed og ”de 10 evner”Nye videoer hver månedPersonlig adgangAutomatisk fornyelse
INDHOLDSELEMENTERNEVIDEOER

Videoerne på Online Akademi præsenterer de 10 evner til Digital Transformation og forskellige temaer herunder. Du får viden, nye begreber og inspiration, og som abonnent har du desuden adgang til refleksionsspørgsmål, så videoernes emner kan omsættes til din egen organisation.


INTERVIEWS MED FORSKERE OG LEDERE

I interviews med forskere og ledere fra ind- og udland bliver du opdateret på den nyeste viden fra både forskningen og erhvervslivet. Se blandt andet interviews med Joe Peppard fra MIT Sloan School of Management og Alexander Goldman, futurist hos Wells Fargo Innovation Group, USA.


SELVEVALUERINGSTESTS

Med vores selvevalueringstests kan du hurtigt og nemt se, hvor digitalt moden du vurderer din organisation til at være. Du vil også kunne vurdere din organisations 10 evner til Digital Transformation. Du kan læse mere om vores selvevalueringstests her. Du får mulighed for rabat til gruppeadgang til de respektive tests, hvor du får en samlet vurdering af din organisation og en dertilhørende rapport der blandt andet giver anbefalinger til jeres videre arbejde med Digital Transformation og viser variansen i jeres besvarelser.


BRUGSBETINGELSER
Abonnement og enkelt køb

Med et abonnement får du en personlig adgang, hvor materialet kan anvendes til eget individuelt brug.

Der er automatisk fornyelse og betaling via kreditkort. Du har ved enkelt køb adgang til den pågældende video i op til 1 måned fra købsdatoen og kan ses et ubegrænset antal gange.