LEDERUNIVERS


Med det digitale LEDERUNIVERS får du adgang til et fælles begrebsapparat til brug i ledergruppen om virksomhedens eller organisationens transformation. Derudover får du adgang til værktøjer og skabeloner, der gør det muligt sammen at identificere muligheder og udfordringer for virksomheden eller organisationen samt evnen til sammen at udpege hvilke evner, der er væsentligst for organisationen at arbejde med at udvikle/styrke og hvor I allerede er godt med.

Fra efteråret 2018 kan du købe adgang til LEDELSESVÆRKTØJER TIL DE TI EVNER (EXECUTIVE), der giver dig fuld adgang og brugsret til en række skabeloner, slidepræsentationer samt procesbeskrivelser til at arbejde med implementeringen af de 10 organisatoriske evner i praksis.

Det digitale LEDERUNIVERS suppleres af Pernille Kræmmergaards bog "Digital Transformation - 10 evner din organisation skal mestre", som kan købes via Djøfs forlag nedenfor.

INSPIRATIONSVIDEOER


Som medlem har du adgang LEDERUNIVERSETS inspirationsvideoer, der styrker din viden om Digital Transformation.

Du får adgang til interviews og mindset videoer præsenteret af internationale og nationale topforskere og praktikere, der alle giver dig et opdateret digitalt mindset indenfor den seneste udvikling.

INPUT UDEFRA


INTERVIEWS MED FORSKERE OG LEDERE


SELVEVALUERINGSVÆRKTØJER


Som en del af Pernille Kræmmergaards bog ”Digital Transformation – 10 evner din organisation skal mestre”, er der udviklet en række selvevalueringer, du og din organisation kan bruge til refleksion, diskussion og dialog omkring jeres Digitale Transformation. Du kan blandt andet tage en gratis selvevaluering af din organisations modenhedsniveau i de fire generationer.

Hvis du er yderligere interesseret i det teoretiske univers bag de 10 evner, kan du købe adgang til vores gennemgående selvevaluering af din organisations 10 evner til Digital Transformation, hvor du vil få tilsendt en rapport med beskrivelser af evnerne, samlede vurdering af evnerne samt få visualiseret hvor du vurderer jeres organisation ift. de forskellige evner.

Med et PREMIUM eller EXCUTIVE medlemskab fra CURICO har du gratis personlig adgang til denne test. Du kan også købe testen separat.