Værktøjer til digital modenhed

Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

Vil du vide mere om digital modenhed?

Modenhedsniveauerne fra selvevalueringstesten er baseret på Pernille Kræmmergaards teori om 4 generationer af IT og digitalt mindset.

I dette modul finder du en video om de 4 generationer af IT og Digitalt Mindset.

Du har adgang til dette modul og meget mere med en af de tre forskellige abonnementer vi tilbyder til vores lederunivers. Vores "GO BASIC" abonnement koster 200 kr. om måneden ekskl. moms, og giver bl.a. adgang til dette modul.

Du kan læse mere om de forskellige abonnementer og hvad de indeholder ved at klikke på ’Køb medlemskab’.

Dette modul er lavet som en forlængelse af selvevalueringen af digital modenhed, som du finder her. Du kan også se videoen som en del af vores ’Introforløb’.

Modulet vil opdateres med værktøjer til at arbejde videre med organisationens digitale modenhed.Elementer


Værktøj til generationsevalueringen

Længde: Modulet er ikke tidsestimeret


KØB ABONNEMENT
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Pernille Kræmmergaard

Pernille Kræmmergaard

DIREKTØR, DIGITALISERINGSINSTITUTTET, TIDLIGERE PROFESSOR


Pernille er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Foruden grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, er hun bl.a. digital vismand, tidligere professor og medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, medlem af diverse tænketanke om digital ledelse og en flittig anvendt foredragsholder i offentlige og private organisationer. Hun har mere end 20 års undervisningserfaring fra diverse Kandidat og Masteruddannelser, udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre”. Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.