Værktøjer til digital modenhed

Låst indhold - køb abonnement for at se indhold.

Vil du vide mere om digital modenhed?

Modenhedsniveauerne fra selvevalueringstesten er baseret på Pernille Kræmmergaards teori om 4 generationer af IT og digitalt mindset.

I dette modul finder du en video om de 4 generationer af IT og Digitalt Mindset.

Du har adgang til dette modul og meget mere med en af de tre forskellige abonnementer vi tilbyder til vores lederunivers. Vores "GO BASIC" abonnement koster 200 kr. om måneden ekskl. moms, og giver bl.a. adgang til dette modul.

Du kan læse mere om de forskellige abonnementer og hvad de indeholder ved at klikke på ’Køb medlemskab’.

Dette modul er lavet som en forlængelse af selvevalueringen af digital modenhed, som du finder her. Du kan også se videoen som en del af vores ’Introforløb’.

Modulet vil opdateres med værktøjer til at arbejde videre med organisationens digitale modenhed.Elementer


Værktøj til generationsevalueringen

Længde: Modulet er ikke tidsestimeret


KØB ABONNEMENT
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Om

Pernille Kræmmergaard

Pernille Kræmmergaard

DIREKTØR, PH.D., DIGITAL VISMAND OG TIDLIGERE PROFESSOR


Pernille er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring. Foruden grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, er hun bl.a. digital vismand, tidligere medlem af Rigsrevisionens eksterne evaluatorgruppe, medlem af diverse tænketanke om digitalisering og en flittig anvendt foredragsholder. Hun har udgivet mere end 100 publikationer i både internationale og nationale tidsskrifter og senest udgivet bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre”. Hun har en passion for, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis og har udviklet og været leder af såvel masteruddannelser og kandidat uddannelser ved danske universiteter. Dette har, i kombination med et stigende behov for digitale kompetencer i danske virksomheder, drevet hende til at etablere Digitaliseringsinstituttet, og sidenhen lægge alle hendes kræfter i virksomheden. I Digitaliseringsinstituttet er hun blandt andet leder af og gennemgående underviser på Masterclass i Digital Transformation, en uddannelse for ledere som ønsker nye begreber at begribe med og teorier at navigere ud fra i deres digitale omstilling.