SKRÆDDERSYET CORPORATE

SKRÆDDERSYET CORPORATE
Låst indhold - klik på "START" (til højre) for at se alle moduler og hente eventuelt materiale.

SKRÆDDERSYET CORPORATE

SKRÆDDERSYET CORPORATE er for dig, der ønsker hjælp til at planlægge, koordinere, tilrettelægge og eksekvere dele eller hele forløbet, hvor det digitale mindset udvikles i vrksomheden eller organisationen.

Du vil få adgang til alt materialet fra DET DIGITALE LEDERUNIVERS, samt få mulighed for at få lavet særlige videoer til dit skræddersyede forløb. Samtidig vil vi, i samarbejde med jer, lave en procesbeskrivelse, skabelon og plan for hele forløbet. Det vil også være muligt, at få oplæg med forskere fra Digitaliseringsinstituttet til workshops eller andre aktiviteter i forbindelse med forløbet. 

En anden mulighed er at benytte en faciliteringsplatform, der er designet til at understøtte ”Challenge Based Learning”. Challenge Based Learning tager udgangspunkt i forretningsudfordringer og deltagerne vil få til opgave at løse konkrete problemstillinger, som virksomheden og organisationen har. Faciliteringsplatformen er lavet til, at sikre kontinuerlig læring, vidensdeling og samarbejde blandt deltagerne.

Herudover får I mulighed for, at have lokale tovholdere, der har overblik over deltagernes aktivitet og som kan hjælpe deltagerne under forløbet. Materialet bliver tilpasset den eller de problemstillinger forløbet opbygges omkring og forløbets varighed, form og intensitet tilpasses netop din virksomheds eller organisations behov og ønsker.

Er du interesseret i, at høre mere om DET DIGITALE LEDERUNIVERS eller SKRÆDDERSYET CORPORATE, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.