CORPORATE MED FACILITERINGSPLATFORM

CORPORATE MED FACILITERINGSPLATFORM
Låst indhold - køb adgang for at se indhold.

CORPORATE MED FACILITERINGSPLATFORM

CORPORATE MED FACILITERINGSPLATFORM er for dig, der ikke bare ønsker et digitalt mindset, men som ønsker at yderligere understøtte forretnings- og organisationsudvikling.

Vores samarbejdspartner Acadal tilbyder en faciliteringsplatform, der er designet til at understøtte ”Challenge Based Learning”. Challenge Based Learning tager udgangspunkt i forretningsudfordringer og deltagerne vil få til opgave at løse konkrete problemstillinger, som virksomheder og organisationer har. Faciliteringsplatformen er lavet til, at sikre kontinuerlig læring, vidensdeling og samarbejde blandt deltagerne.

Herudover får I mulighed for, at have lokale tovholdere, der har overblik over deltagernes aktivitet og som kan hjælpe deltagerne under forløbet. Materialet bliver tilpasset den eller de problemstillinger forløbet opbygges omkring og forløbets varighed, form og intensitet tilpasses netop din virksomheds eller organisations behov og ønsker.

Er du interesseret i, at høre mere om LEDERUNIVERSET eller CORPORATE MED FACILITERINGSPLATFORM, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.