Curico

Digital Transformation kræver et nyt mindset


Digital transformation kræver nye måder at tænke på, nye måder at lede, nye måder at organisere sig på - et nyt mindset og nye kompetencer for ledere.

For at imødekomme dette behov, har vi udviklet det digitale LEDERUNIVERS, hvor du og dine kollegaer kan betjene jer selv når og i den form der passer jer.

Målet er at du og dine kollegaer udvikler et fælles sprog og mindset, får inspiration til og mulighed for at udpege indsatsområder for både organisationen og dit eget lederskab.


"I er vores faglige fyrtårn"


Holstebro Kommune har anvendt LEDERUNIVERSET til intern kompetenceudvikling af ledere i kommunen. Udviklingskonsulent Vibeke Juul Dalengaard, har været ansvarlig for det forløb der har haft til formål at udvikle ledernes digitale mindset.

Læs eventuelt mere om hvordan LEDERUNIVERSET har været anvendt og hvilken værdi det har skabt for Holstebro Kommune, under vores kundecases. Holstebro Kommune valgte en CORPORATE løsning med åben adgang til alt materialet i universet, da de selv ønskede at tilrettelægge og gennemføre forløbet

Andre kunder udtaler
"Elementerne i lederuniverset spiller godt sammen og jeg føler, at vi allerede nu ved hjælp af selvevalueringstesten, videoer og refleksionsspørgsmålene har flyttet os i den rigtige retning"   Lise Marcher, Strategisk Digitaliseringskonsulent, Aalborg Kommune. (PREMIUM abonnent)

"Jeg bliver inspireret af de gode pointer og videoerne og får mit begrebsapparat på plads samtidig med, at jeg direkte har anvendt en række af de slides, der ligger tilgængelige, i mine egne præsentationer"   Thomas Lerche, Digitaliseringschef, Gladsaxe Kommune. (PREMIUM abonnent)
LEDERUNIVERSET


LEDERUNIVERSETs indhold er opbygget og kategoriseret med udgangspunkt i de 10 evner organisationen skal mestre (baseret på Pernille Kræmmergaards bog ”Digital Transformation - 10 evner din organisation skal mestre” og tilbyder adgang til forskningsbaseret viden, nyere teorier og ledelsespraksis.

Du og/eller dine kollegaer får adgang til en lang række præsentationsvideoer, videoer og webinarier med internationale forskere og danske ledere, slides, reflektionsspørgsmål, læringsværktøjer, skabeloner, selvevalueringstests, og meget mere.


Læs mere eller se et eksempel på én af LEDERUNIVERSETS videoer.


En digital læringsplatform


Med vores digitale læringsplatform er det muligt for dig og din organsation, at tilgå det digitale LEDERUNIVERS, 24 timer i døgnet, fra den platform du har lyst.

Tildelt et personligt login, kan hvert et kursus igangsættes eller sættes på pause alt efter dit tempo. Vi husker hvor langt du er, så du altid nemt og hurtigt kan køre videre med dit igangsatte læringsforløb.

Få adgang til LEDERUNIVERSET


PREMIUM
Abonnementet til dig der gerne vil anvende LEDERUNIVERSET til eget brug og præsentationer overfor en bredere kreds.

CORPORATE
Abonnementet til dig der gerne vil anvende LEDERUNIVERSET til eks. komptenceudviklingsforløb, uddannelsesaktiviter,
workshops, seminarer eller lederudvikling.

Under vores CORPORATE abonnement tilbyder vi to forskellige løsninger; STANDARD-CORPORATE og SKRÆDDERSYET-CORPORATE.

Læs mere om de to CORPORATE løsninger HERPREMIUM

PREMIUM er for dig, der gerne vil lære og holde dig opdateret og samtidig lejlighedsvis ønsker at anvende præsentations-
videoer eller andet materiale overfor en bredere kreds.

1000,-

1250,- kr. inkl. moms pr. måned

1 måneds binding


CORPORATE

CORPORATE er for dig, der ønsker at anvende indholdet ved aktiviteter som eks. kompetenceudviklings-
forløb, uddannelses-
aktiviteter, workshops, seminarer, leder- eller strategiudvikling.

Kontakt os

Pris efter aftale

Tilpasset bindingsperiode


Få et nyt
mindset

Nye begreber at begribe med og teorier at navigere ud fra

Forskningsbaseret viden

Præsenteret af forskere og ledere fra såvel ind- som udland

Over 50+ læringsvideoer

Tilgængeligt på alle platforme, når du har tid

Selvevalueringstests

Test din organisations digitale modenhed og evner til Digital Transformation