CORPORATE


Vores CORPORATE løsninger er for dig, der ønsker at udvikle virksomhedens og organisationens digitale mindset og kompetencer.

CORPORATE giver dig mulighed for at anvende LEDERUNIVERSETS indhold ved aktiviteter, hvor flere deltager, for eksempel i forbindelse med interne kompetenceudviklingsforløb, uddannelsesaktiviteter, workshops, seminarer, lederudviklingsprogrammer eller strategiudviklingsprocesser.

Vi tilbyder to forskellige CORPORATE løsninger:

STANDARD CORPORATE er for dig, der ønsker selv at planlægge, koordinere, tilrettelægge og eksekvere et forløb, hvor det digitale mindset udvikles i din organisation. Du får adgang til alt materialet kategoriseret efter de 10 evner, med procesbeskrivelser og skabeloner for hele forløbet med workshops, oplæg mv.

SKRÆDDERSYET CORPORATE er for dig, der ønsker hjælp til at planlægge, koordinere, tilrettelægge og eksekvere dele eller hele forløbet, hvor det digitale mindset udvikles i virksomheden og organisationen. Vi tilpasser og hjælper dig med tilrettelæggelsen og kan også tilbyde hjælp til eksekveringen.

Er du interesseret i, at høre mere om LEDERUNIVERSET eller en CORPORATE løsning, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.